Permanente make-up

Voorbereiding en behandeling

Tijdens het intakegesprek zal de gezichtsvorm en juiste pigmentkleur worden geanalyseerd en wordt er een ‘informed consent’ formulier ingevuld. Dit is een korte vragenlijst over uw gezondheid, die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Als eerste stap zal het te behandelen gebied met het gekozen pigment subtiel worden getekend, om zeker te zijn van de juiste kleur en vorm. Na de behandeling is de pigmentatie vaak heel donker, dit neemt nog aanzienlijk af binnen 2 weken.

Na de behandeling krijgt u een nazorgformulier en een verzorgingscrème mee. Na ongeveer 5 weken zal er nog 1 behandeling volgen die het resultaat compleet maakt.

Na verloop van tijd wordt de permanente make-up langzaam lichter .Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 jaar mooi. Binnen 1 tot 2 jaar komt de client terug voor een opfrisbehandeling.

Voor de behandeling werken wij met een verdovende crème, namelijk: EMLA crème.

Hier dient u zelf voor te zorgen. Deze crème is via uw huisarts op recept te verkrijgen in de apotheek.

 

Zorgvuldig en Secuur 
Het aanbrengen van permanente make-up moet heel zorgvuldig gebeuren.. De inkt- en pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit. Wij werken uitsluitend met de pigmenten van Ecuri. De pigmenten zijn veilig en betrouwbaar en de kleurstoffen staan onder periodieke controle van de keuringsdienst van waren.

Ook zijn wij uiteraard in het bezit van de wettelijk verplichte GGD Vergunning.

Voor wie is permanente make-up geschikt?  Als u:

  • Moeite of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up.
  • geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft.
  • Contactlenzen of een bril draagt.
  • Allergisch bent voor make-up.
  • Veel aan sport doet

AFSPRAAK MAKEN

Door het invullen van dit formulier zullen wij u spoedig telefonisch contacteren voor het maken van een afspraak.

(verplicht)
(verplicht)
(verplicht)