VISAGIE

Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten.

De specifieke vakkennis van een visagist(e) richt zich vooral op de diverse huidtypen en de kleuren van de huid met de daarbij behorende make-up. Heeft u altijd al willen leren hoe u uzelf professioneel en makkelijk op kunt maken? Wilt u weten welke kleuren make-up bij u passen en hoe u de make-up moet aanbrengen? Dit is uw kans.

 

Binnen ons team beschikken wij over een ervaren en gediplomeerd visagiste die regelmatig workshops organiseert.

Tijdens de visagie workshop onder leiding van een gediplomeerde visagiste leert U een eigen make-up aan te brengen!

Onder het genot van een hapje en een drankje, die wij voor u verzorgen op locatie, legt onze visagiste u ondertussen van A tot Z uit, hoe en waarom u een make-up aanbrengt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Visagie workshop voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van je zelf naar voren kunt toveren. Bijvoorbeeld hoe je het beste make-up kunt gebruiken. o.a. wallen, kringen, vlekjes wegwerken, het gebruik van foundation, rouge, poeder, glos en eyeliner. Uitgaande van een stralende make-up voor alledag, maar een avond make-up met smokey eye kan ook.

Het is een interactieve workshop, dat wil zeggen dat ze alles voordoet op bijvoorbeeld de bruid, jarige of vrijwilliger. De visagiste zal er altijd voor zorgen dat u mooi de deur uitgaat.

Tijdens deze make-up workshop kunt u ons alles vragen m.b.t. de visagie en eventuele dag- en nachtverzorging.

Visagie workshops zijn altijd hele leuke uitjes ook voor de iets grotere groepen zoals voor vriendinnen, moeder en dochters en vrijgezellenfeestjes. U kunt gezellig lachen en kletsen met elkaar en ondertussen leert u heel veel over hoe een make-up aan te brengen, waarom en welke kleurkeuze u daarbij moet gebruiken.

 

Gaat u trouwen of heeft u een feestje? Dan kunt u hier terecht voor een mooie make-up.

AFSPRAAK MAKEN

[iphorm id=”1″ name=”afspraak”]